facebook magyar zaszlo english flag

Hírek

Tagfelvétel - 2015/16 őszi félév

Bejegyzés: Angyal, 2015-09-07 21:55:35

A Wigner Jenő Szakkollégium a 2015/16-os tanév őszi félévben is várja lelkes hallgatók jelentkezését! Szeretettel várunk mindenkit, aki felsőoktatásban tanul és a tanórákon kívül is érdeklődik a természettudományok szépségei iránt.

Miért jó szakkollégistának lenni?
- Részt vehetsz az általunk szervezett szemináriumokon, ahol az egyetemi feladataidhoz (is) fontos ismereteket sajátíthatsz el. Például: programozás, webszerkesztés, kísérletezés, forrasztás-bütykölés, detektorfizika, orvosi fizika témakörökben a teljesség igénye nélkül!
- Részt vehetsz a tehetséggondozó szemináriumon, ahol érdekesebbnél-érdekesebb fejtörőkkel, feladatokkal találkozol!
- Előadásainkon élvonalbeli kutatásokba nyerhetsz bepillantást az ultrahideg atomoktól a pénzügyi modellezésen át a gravitációshullám-kutatásig!
- Mentorrendszerünk segítségével a különböző tantárgyak okozta nehézségekre, kérdéseidre is választ találhatsz!
- És nem utolsó sorban bekapcsolódhatsz közösségi programjainkba is!

Mit kell tenned?
Küldj egy rövid (maximum fél oldalas) motivációs levelet a wjsz.bme@gmail.com címre legkésőbb szeptember 20. éjfélig, melyben írd le, hogy miért szeretnél hozzánk csatlakozni, illetve mik azok a területek, amik érdekelnek. Ezt követően egy rövid felvételi elbeszélgetés során szeretnénk megismerni, tanulmányi átlagod, előképzettséged és tudományos tevékenységed iránt fogunk érdeklődni. A felvételi elbeszélgetések a Kármán Tódor Kollégiumban lesznek az esti órákban, így azt is jelezd, hogy mely napokon érsz rá!

Tudj meg többet rólunk!
facebook.com/wjsz.bme