facebook magyar zaszlo english flag

Az Elnökség

Vida György József

Elnök
vidagyorgy (at) gmail.com

2008-ban kezdtem az Egyetemet, a fizika BSc után elvégeztem a Fizikus MSc-t és most az Elméleti Fizika Tanszéken vagyok doktorandusz. A Szakkollégium tagja vagyok annak alapítása óta, azóta azon dolgozom, hogy a Szakkollégium a lehető legmagasabb színvonalon tudjon működni mind a szakmai mind közösségi oldalt tekintve. A Szakkollégium elnöki posztját a 2013-as tavaszi Közgyűlés óta töltöm be.

Gubicza Ágnes

Alelnök
gubicza_agi (at) yahoo.co.uk

2013-ban végeztem fizikus mesterszakon. Jelenleg doktorandusz vagyok a Szilárdtestfizikai Laboratóriumban, melynek során ezüst-szulfid vékonyrétegben kialakuló memrisztív kapcsolási jelenségeket vizsgálok. Szabadidőmben képeket festek vagy ruhákat varrok. A Szakkollégiumban alapvető feladatom a hallgatókkal történő kommunikáció, így általában én írok a levelező listákra és frissítem a honlapot. Ezen túl az elnökség munkájában is részt veszek, számos szervezési feladatot látok el. Valamint a hozzánk felvételizők a felvételi elbeszélgetésen is találkozhatnak velem.

Nagyfalusi Balázs

Titkár
balazs.nagyfalusi (at) gmail.com

PhD hallgató vagyok a BME Elméleti Fizika Tanszékén. A szakkollégium munkájában már az alapítás éve óta részt veszek, és 2012 tavasza óta látom el a titkári teendőket.

Konczer József

Számítástechnika mcs.
konczer.j (at) gmail.com

2013-ban végeztem a BME kutatófizikus szakán, jelenleg pedig az ELTE Részecskefizika és Csillagászat doktori iskola hallgatója, a holografikus kvantumtérelmélet csoport tagja és a Wigner FK RMI dolgozója vagyok. Ezen helyeken főként kvantumtérelmélettel és húrelmélettel foglalkozom. A szakkollégiumban jelenleg a Számítástechnikai munkacsoport vezetője vagyok, tehát én vagyok felelős a számítástechnikai eszközökért. Feladatom a munkacsoport munkájának szervezése, illetve a szakkollégiumi szerver rendszergazdáinak egyike vagyok. Ezen kívül ha tehetem, szívesen besegítek a Werner Miklós által gondozott tehetséggondozó szakkör tartásában.

Kriváchy Tamás Miklós

Programszervező mcs.
krivachy.tamas (at) gmail.com

Harmadéves Fizika BSc szakos vagyok elméleti szakirányon, és az MSc-t kutatófizikus szakirányon szeretném folytatni. Az egyetemen a szilárdtestfizika laboratóriumban csatlakoztam egy nanofizikás kutatáshoz a kvantum Hall effektus mérésével kapcsolatban. A szakkollégiumon belül a programok szervezéséért vagyok felelős és emellett a szükséges szakkollégiumi plakátok készítését vállaltam.

Lucsányi Dávid

Kísérleti Kör mcs.
lucsanyid (at) gmail.com

Fizikus Msc hallgató vagyok nukleáris technika szakirányon. Jelenleg az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpontban gáztöltésű részecskefizikai detektorok szimulációjával és fejlesztésével foglalkozok. A Magyar Nukleáris Társaság Fiatalok a Nukleáris Energetikáért szakcsoportjában alelnöki posztot töltök be. A Kísérleti Kör egyik alapító tagja és vezetője vagyok 2011 őszétől. Hobbim a néptánc és zenélés.

Papp Ildikó

Gazdasági mcs.
papp.ildiko1987 (at) gmail.com

Jelenleg orvosi fizika szakirányon vagyok PhD hallgató. Fő érdeklődési témám a sugárterápiás tervezőalgoritmusok, de tulajdonképpen, bármely az orvosi fizika, nukleáris technika illetve dozimetria területére eső témával szívesen foglalkozom. A Szakkollégiumon belül leginkább a gazdasági munkacsoportban tevékenykedem, ahol főleg a pályázatfigyelés és -írás a dolgom, de ha szükséges, szívesen besegítek bármelyik munkacsoport munkájába. Emellett az orvosi fizika szemináriumot is én szerveztem.

Werner Miklós Antal

Oktatási és kapcsolatok mcs.
wernermiklos (at) gmail.com

Az Elméleti Fizika Tanszék doktorandusz hallgatója vagyok. A szakkollégiumban az Oktatási és Kapcsolatok Munkacsoportot vezetem. Fontosnak érzem, hogy a szakkollégium a jó közösségen túl szakmai programokkal is színesítse az egyetem életét. Konczer Józsival közösen vezetjük a gólyáknak szóló tehetséggondozó szakkört, emellett a BME Fizikaverseny, valamint a gólyatábori vetélkedők, nyílt napok szervezésében is résztveszek. A fizika mellett hobbim a zongorázás, túrázás és horgászat.