facebook magyar zaszlo english flag

Az Elnökség

Fleiner Zsófia

Elnök
elnok.wjsz.bme (at) gmail.com

Matekos vagyok, 2018 óta WJSZ tag. Nagyon szeretem a szakkoli közösségét, igazán tetszik, hogy itt egyszerre van jelen a szakmaiság és közösségiség. Két éve vagyok lelkes tagja a filozófia szemináriumnak, ahonnét a szakkolis karrierem indult. Szívemen viselem a szakkolink sorsát, és igyekszem mindent megtenni, hogy a WJSZ mindenki számára a lehető legtöbbet nyújtsa.

Bocsárdi Gergely

Alelnök
Harmadéves matekos hallgató vagyok, a szakkolival már első félévemben egymásba szerettünk. Először a kiskör fogott meg, valamint a progszervben voltam aktív, aztán ide jutottunk, alelnök lettem. Úgy gondolom most volt itt az ideje, hogy jobban belevessem magam a szakkoli vezetésébe is, minden energiámmal azon vagyok, hogy szakkolink csillaga minél fényesebben ragyohasson.

Eper Miklós

Gazdasági mcs.
epermiklos (at) gmail.com

Matek MSc-s hallagtó vagyok, gólya korom óta szakkolizom. A WJSZ-ben én egy nagyon jó közösséget látok, ahol mindenki egy kicsit többet akar és tud kihozni tanulmányaiból, mint amit az egyetemen kap. Nagyon szeretek részt venni a szakkoli közösségépítő programjain, szemináriumokra is járok minden félévben, illetve a Kísérleti Kör eseményei is tetszeni szoktak. Elnökségi tagként is azon vagyok, hogy minél többet hozzunk ki a szakkolinkból.

Kondákor Márk

Oktatási és kapcsolatok mcs.
kondakor.mark2001 (at) gmail.com

Másodéves BSc fizikus hallgató vagyok a BME-n. A Szakkollégiumba 2019-ben felvételiztem, és azóta próbálok minél aktívabb tagja lenni a közösségnek. Főként a szemináriumok, nagyelőadások fogtak meg, illetve rendszeresen vettem részt a Kísérleti Kör bemutatóin és projektestjein. Munkacsoportvezetőként célom, hogy a WJSZ szakmai programjait minél színesebben és magasabb színvonalon tudjuk megvalósítani.

Máth Benedek

Programszervező mcs.
math.benedek (at) gmail.com

Másodéves BSc fizikus hallgató vagyok a BME-n. A szakkollégiummal először a 2019-es BME Fizikaversenyen találkoztam, ezt követően döntöttem úgy, hogy szeretnék a szakkollégium tagja lenni. A WJSZ-ben a szemináriumok, és a közösség fogott meg, munkacsoport vezetőként a közösségi programok szervezése a feladatom és felelősségem.

Nyáry Anna

Kapcsolati-Körvezető mcs.
nyaryanna137 (at) gmail.com

Doktorandusz hallgató vagyok a Fizika Tanszéken. A szakkollégiumnak elsőéves korom óta tagja vagyok. Jelentkezésem fő motivációja a Kísérleti Kör volt, aminek szemináriunjain és bemutatóin azóta is aktívan részt veszek, valamint két éve a munkacsoport-vezető posztját töltöm be. A WJSZ-ben leginkább azt szeretem, hogy közösséget és önmegvalósítási lehetőségeket ad.

Szász Bence

Kísérleti-Körvezető mcs.
szasz.bence2000 (at) gmail.com

Másod éves fizikus hallgató vagyok. A Szakkolégiummal először középiskolás koromban találkoztam. Akkor nagyon megtetszett a jó közösség illetve a magas fokú szakmaiság amit képvisel. Gólya koromban csatlakoztam is a Szakkolégiumhoz és azóta is a Kísérleti kört erősítem, mostmár mint munkacsoport vezető. Számomra sokat jelent a kiskör mivel az elmélet megértése mellett fontosnak tartom a gyakorlati alkalmazásokat is, ezen felül nagyon jó közösségi program egy kísérleti eszköz megtervezése és összerakása a barátainkkal.