facebook magyar zaszlo english flag

Középiskolásoknak

A szakkollégium célja, hogy összefogja a lelkes és érdeklődő hallgatókat, színesítse szakmai és közösségi mindennapjaikat az egyetemen, szélesítse látókörüket, jó hangulatú közösséggé kovácsolja őket. A Wigner Jenő Szakkollégium megalakulásával immár a BME Természettudományi Karának is lett szakkollégiuma, és nagyon reméljük hogy a kezdeti lelkesedésünk nem hagy alább a folytatásban sem. Mi is elindultunk azon az úton, amelyen a "nagyok" járnak előttünk, (Eötvös Collegium, Bolyai Kollégium, Simonyi Károly Szakkollégium). Bízunk benne, hogy az érkező évfolyamok továbbviszik a szakkollégium szellemiségét, és olyan hagyományt teremtenek a Műegyetemen, amiről az alapító tagok álmodtak.

Szeretnénk, ha minél több, minél lelkesebb ifjú tehetség csatlakozna hozzánk erre az utazásra, amelynek végén a tudomány szeretete és tisztelete, sok-sok hasznos ismeret és jó barátok várnak ránk, kísérnek el.

Programjaink legnagyobb része nyilvános, és nem csak a felsőbb éves hallgatóknak szól. Habár középiskolásként biztosan nem lesznek a teljes előadások kristálytisztán követhetők, biztosak vagyunk benne, hogy sok érdekeset hallhat egy középiskolás diák is. Így azt javasoljuk, kövesd figyelemmel a honlapunkat, és gyere el azokra a programokra, amelyeket érdekesnek találsz!

Reméljük felkeltettük az érdeklődésedet, egyetemistaként pedig várunk szeretettel tagjaink közé!

Amennyiben érdeklődsz a BME Fizikus képzése iránt, ajánljuk figyelmedbe a következő információs oldalt:
http://felvi.phy.bme.hu/