facebook magyar zaszlo english flag

Tagfelvétel

A Wigner Jenő Szakkollégium tagfelvételt hirdet minden egyetemi félév elején. Szeretettel várunk mindenkit, aki felsőoktatásban tanul és a tanórákon kívül is érdeklődik a természettudomány szépségei iránt. Jelentkezni a wjsz.bme@gmail.com email címre küldött körülbelül fél oldalas motivációs levéllel vagy a kitöltött felvételi lappal. A motivációs levélben a hallgató szakmai tevékenységeiről, érdeklődési köréről, illetve bármi egyéb közösségi vagy más terveiről olvasnánk szívesen.

A jelentkezőkkel felvételi elbeszélgetés során ismerkedünk meg, ahol az illető tanulmányi átlaga, előképzettsége és tudományos tevékenysége iránt fogunk érdeklődni. A felvételi elbeszélgetésekre a második és harmadik oktatási héten, szerdán délután 4 óra után kerül sor a Kármán Tódor Kollégiumban. Kérünk minden jelentkezőt, hogy a jelentkezést legkésőbb a megjelölt időpont előtt két nappal küldje el.

A szakkollégiumi tagság feltételeit, a tagokkal szembeni elvárásokat a Szakkollégium Alapszabálya tartalmazza, amely letölthető a Rólunk > Bemutatkozás menüpont alól.

A teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány pontot, hogy miért is jó szakkollégistának lenni: