Bemutatkozás

Regisztrálj a versenyre még ma!

Találkozzunk március 5-én 16.30-kor! A helyszín a jelentkezők számának függvényében kerül majd meghatározásra. A résztvevőket a regisztráció során megadott e-mail címükön keresztül fogjuk értesíteni.

A Wigner Jenő Szakkollégium 2019-ben is megszervezi a BME Fizikaversenyt, ahol a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem bármely hallgatója összemérheti fizikatudását és kreativitását.

A versenyen célunk olyan érdekes és ötletes feladatlapot adni a versenyzők kezébe, melynek megoldásához inkább jó gondolatokra van szükség, mint komoly elméleti háttértudásra. A versenyt két kategóriában hirdetjük meg, az egyikben a fizikus hallgatók, a másikban a többi képzés hallgatói indulhatnak. A feladatok a fizika különböző témaköreiből kerülnek majd ki, a klasszikus fizikától napjaink aktuális kérdéseiig.

Ha érzel magadban kreativitást, szeretnéd összemérni tudásodat a többiekkel, vagy csak szeretsz érdekes problémákon gondolkozni, akkor ott a helyed a VI. BME Fizikaversenyen, regisztrálj mielőbb! A legjobb versenyzők a dicsőségen túl díjazásban is részesülnek.